Figyelem! Magyarországon hitelesített EREDETI TERMÉK csak ezen az oldalon rendelhető meg. Felhívjuk figyelmét, hogy az ajánlat korlátozott és ig érvényes .

BIOFORCE #1 ízületi egészség krém Magyarországon

BIOFORCE!

Európai tudósok forradalmi találmánya

A természet gyógyító ereje az egyedülálló szabadalmaztatott Bioforce formulában az intenzív ízületi regenerációért:

 • Regenerálja a porcszövetet
 • Csökkenti a gyulladást és a duzzanatot
 • Gyorsan enyhíti a fájdalmat
 • 100%-ban természetes összetevők
 • A legjobb megelőzés

KORLÁTOZOTT AJÁNLAT: Hagyjon igényt az oldalon, hogy 50% kedvezménnyel juthasson hozzá a Bioforce krémhez

158 лева 79 лева

MI AZ A BIOFORCE?

Az innovatív Bioforce formulát tudósok fejlesztették ki, és erőteljes természetes összetevőket tartalmaz: cápamájolaj (szkvalén), eukaliptuszolaj, mentol, glükózamin, kitozán, kondroitin, kollagén. Klinikai vizsgálatok és laboratóriumi vizsgálatok igazolták a krém biztonságosságát és nagy hatékonyságát különböző ízületi betegségek, degeneratív elváltozások és törések esetén. A komplex módon ható szer gyorsan enyhíti a gyulladást és a duzzanatot, és intenzíven megszünteti a fájdalmat. Az első alkalmazástól kezdve javul a vér mikrocirkulációja, felgyorsul a szövetek és porcok regenerációja. A krém rendszeres használata erősíti az ereket, aktiválja az ízületi folyadék termelődését és megakadályozza a kóros folyamatok kialakulását. A folyami kezelés növeli a porcszövetek rugalmasságát és helyreállítja az ízületek mobilitását. Az ügyfelek megerősítik: A Bioforce a legjobb gyógymód az aktív és örömteli, fájdalom és kellemetlenség nélküli élethez!

A Bioforce krém kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. A formula 3 természetes komponensen alapul, amelyek a lehető legrövidebb időn belül erős fertőtlenítő, fájdalomcsillapító és regeneráló hatást fejtenek ki: cápamájolaj (a fő hatóanyag a szkvalén), mentol, eukaliptuszolaj.

A LEGJOBB EREDMÉNYT A SZKVALÉN ALAPÚ BIOFORCE KRÉMMEL ÉRHETI EL

 • 1. lépés
  KÖNNYEN KEZELHETŐ

  Amint felkeni a Bioforce krémet az érintett területre, a hatóanyagok azonnal felszívódnak a bőrben – a szervezet belülről kezdi meg a szövetek és ízületek természetes regenerálódását. A krém nap mint nap helyreállítja a sérült izmokat és ízületeket, megszüntetve a betegség okát és minden tünetet, már az első alkalmazástól kezdve. A maximális eredmény a krém rendszeres használatával érhető el a kúra alatt (4-6 hét).

 • 2. lépés
  HATÉKONY KEZELÉS ÉS MEGELŐZÉS

  A Bioforce krém profilaktikus használata segít elkerülni az ízületek deformációját és tönkremenetelét az életkorral összefüggő változások, degeneratív folyamatok és sérülések következtében. A krém napi használata a legjobb ápolást biztosítja az érintett szövetek és ízületi porcok számára, és elősegíti a lehető legrövidebb időn belüli gyógyulást. A formula összetevői teljesen biztonságosak - nem okoznak függőséget és nincs mellékhatásuk.

 • 1. lépés
  ÖSSZETETT MŰKÖDÉS

  A Bioforce krém rendszeres használata összetett hatással van a fájó ízületekre: eltávolítja a sókat, javítja a porcok táplálását, szintetizálja a kollagént és serkenti a hialuronsav és az ízületi folyadék termelődését. A krém minden összetevője tökéletesen kompatibilis és jól felszívódik a szervezetben. Közvetlenül a Bioforce beteg területekre történő felvitele után javul a vérkeringés, valamint minimálisra csökken a fájdalom, duzzanat és egyéb kellemetlenségek.

A BIOFORCE

KRÉM KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁGA

Az ízületi betegségben szenvedő betegek ízületi szövetében rendkívül magas a CB2 receptor szintje. A Bioforce hatóanyagokkal végzett tanulmányok kimutatták, hogy rendkívül hatékonyak a gyulladás elleni küzdelemben a CB2 receptor jelátviteli útvonalak aktiválásával. Így a szkvalént és más természetes anyagokat tartalmazó Bioforce krém rendszeres használata a sérült idegre intenzíven csökkenti a fájdalmat és a gyulladást. És a krém használata a kúra során lehetővé teszi a sérült idegek és ízületi porcok helyreállítását.

 • Egyedi tulajdonságok: Stimulálja a gyulladáscsökkentő reakciót, amely segít csökkenteni a krónikus fájdalom minden formáját. A krém rendszeres használata segít megőrizni az ízületek egészségét, mozgékonyságát és rugalmasságát.

 • Komplex hatás: A Bioforce krém hatékonyan segít minden típusú ízületi gyulladás és ízületi gyulladás, osteochondrosis, csontritkulás, reuma, bursitis, köszvény, csigolyaközi sérv, isiász esetén.

 • Nincsenek mellékhatások: a termék kizárólag egészséges és biztonságos természetes összetevőkből áll. A szabadalmaztatott gyártástechnológia rendelkezik minden szükséges minőségi, hatékonysági és termékbiztonsági tanúsítvánnyal.

IGAZI SIKERTÖRTÉNETEK

“Profi sérülést kaptam futball közben – megrándult a bokaszalagom. Az edzőm azonnal beadta a Bioforce krémet, és azt mondta, hogy minden nap tegyem a lábamra. A kékség, a fájdalom és a duzzanat már a harmadik napon alábbhagyott. Fokozatosan visszaadta a láb mozgékonyságát. 10 nap után tudtam normálisan járni, és 3,5 hét után tértem vissza a játékhoz. Ezt a krémet ajánlom!”
- Erdelyi Zoard, 29 éves
“Az elmúlt hat hónapban súlyos hátfájástól szenvedtem. Saját hülyeségemből megfáztam a hátam – és kezdődtek a problémák. Nem tudtam rendesen felülni vagy járni. Osteochondrosist diagnosztizáltak nálam. Pánikba estem! Barátnőm, csontkovács, Bioforce szkvalén alapú krémet javasolt, és 3 nap múlva megszűnt a gerinc fájdalma és ropogása! Továbbra is mindennap kentem vele a hátamat, és 3 hét után el is felejtettem minden problémát! Nagyon jól érzem magam és újra élvezem az életet!”
- Pálfi Marcsa, 47 éves
“Könyveket írok, és a kezem a fő munkaeszközöm... de az utóbbi időben erős fájdalmat éreztem a csuklómban és az ujjaimban, és nem tudtam dolgozni. Az orvosok különféle népszerű kenőcsöket és zseléket írtak fel nekem, de semmi sem segített! És csak a fiamnak köszönhetően folytathattam kedvenc vállalkozásomat. Bioforce krémet hozott nekem. Ez egy csodálatos gyógymód! A kezeim olyanok lettek, mint egy fiataloké - az ízületek újra mozgékonyak, fájdalom, zsibbadás és duzzanat nélkül. Ez az orvostudomány legjobb találmánya!”
- Thury Zsombor, 53 éves
 • BIOFORCE KRÉM:

  A LEGJOBB ÁPOLÁS AZ ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGÉÉRT!

  A krém egyedülálló formulája szkvalénnel, eukaliptuszolajjal és mentollal helyreállítja az ízületek mozgékonyságát. Hozd vissza az élet örömét!

LIMITÁLT AJÁNLAT: HAGYJON IGÉNYT AZ OLDALON, HOGY 50% KEDVEZMÉNNYEL SZEREZZE BE A BIOFORCE KRÉMET

158 лева 79 лева